Λογότυπο του δικτύου υδατοδρομίων Hellenic Water Airports

Δικτυο Υδατοδρομιων Hellenic Water Airports

Το δίκτυο υδατοδρομίων της Hellenic Seaplanes επεκτείνεται στις περιοχές της Ελλάδας που διαθέτουν την υποδομή του υδατοδρομίου και εξυπηρετούν την πραγματοποίηση πτήσεων με τα υδροπλάνα της εταιρείας, ενισχύοντας δραστικά με τα δρομολόγιά τους το μεταφορικό δίκτυο της χώρας.

Κύριος σκοπός του συμπλέγματος υδατοδρομίων Hellenic Water Airports είναι η άμεση διασύνδεση των προορισμών μεταξύ τους όπως νησιά, παραθαλάσσιες και παραλίμνιες περιοχές, αλλά και τουριστικά θέρετρα με ιδιωτικές μαρίνες καθώς και η διευκόλυνση της προσβασιμότητας των επιβατών και τουριστών στις περιοχές αυτές.

Το συγκοινωνιακό δίκτυο των υδροπλάνων της Hellenic Seaplanes αποτελείται από μητροπολιτικά και περιφερειακά υδατοδρόμια, ενώ ενισχύεται συνεχώς με νέους προορισμούς που επιθυμούν να φιλοξενήσουν τα υδροπλάνα και να διερευνούν τις μεθόδους αερομεταφοράς αλλά και γενικότερα μετακίνησης των επιβατών τους.

Υδροπλάνο της Hellenic Seaplanes
Χαρτης δικτυου υδροπλανων της Hellenic Seaplanes

Υδατοδρομια Hellenic Water Airports

Βρείτε όλα τα υδατοδρόμια ανά την Ελλάδα, κατανεμημένα σε γεωγραφικές περιοχές και ενημερωθείτε για το στάδιο ετοιμότητάς τους.

Κάθε υδατοδρόμιο διαθέτει την δική του ηλεκτρονική σελίδα, μέσα από την οποία  οι επιβάτες μπορούν να μάθουν χρήσιμες πληροφορίες για κάθε υδατοδρόμιο καθώς και τις διαθέσιμες παροχές σε κάθε υποδομή.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μάθετε Περισσότερα