Δικτυο Υδατοδρομιων Hellenic Water Airports:
Το Μεγαλυτερο Δικτυο Υδατοδρομιων στην Ελλαδα !

Το δίκτυο υδατοδρομίων της Hellenic Seaplanes επεκτείνεται στις περιοχές της Ελλάδας που διαθέτουν την υποδομή του υδατοδρομίου και εξυπηρετούν την πραγματοποίηση πτήσεων με τα υδροπλάνα της εταιρείας, ενισχύοντας δραστικά με τα δρομολόγιά τους το μεταφορικό δίκτυο της χώρας.

Κύριος σκοπός του συμπλέγματος υδατοδρομίων Hellenic Water Airports είναι η άμεση διασύνδεση των προορισμών μεταξύ τους όπως νησιά, παραθαλάσσιες και παραλίμνιες περιοχές, αλλά και τουριστικά θέρετρα με ιδιωτικές μαρίνες καθώς και η διευκόλυνση της προσβασιμότητας των επιβατών και τουριστών στις περιοχές αυτές.

Το συγκοινωνιακό δίκτυο των υδροπλάνων της Hellenic Seaplanes αποτελείται από μητροπολιτικά και περιφερειακά υδατοδρόμια, ενώ ενισχύεται συνεχώς με νέους προορισμούς που επιθυμούν να φιλοξενήσουν τα υδροπλάνα και να διερευνούν τις μεθόδους αερομεταφοράς αλλά και γενικότερα μετακίνησης των επιβατών τους.

Ταξιδεψτε στον προορισμο σας μεσα απο το δικτυο της Hellenic Seaplanes!

Βρείτε όλα τα υδατοδρόμια ανά την Ελλάδα, κατανεμημένα σε γεωγραφικές περιοχές και ενημερωθείτε για το στάδιο ετοιμότητάς τους.

Κάθε υδατοδρόμιο διαθέτει την δική του ηλεκτρονική σελίδα, μέσα από την οποία  οι επιβάτες μπορούν να μάθουν χρήσιμες πληροφορίες για κάθε υδατοδρόμιο καθώς και τις διαθέσιμες παροχές σε κάθε υποδομή.

Χαρτης δικτυου υδροπλανων της Hellenic Seaplanes

Δικτυο Υδατοδρομιων Hellenic Water Airports

ΝΗΣΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ

ΝΗΣΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μάθετε Περισσότερα